postheadericon even voorstellen

ilona-hartensveld.jpgIlona Hartensveld behoort tot de nieuwe lichting professionele reportage-fotografen. Met haar ongedwongen manier van fotograferen won ze de afgelopen jaren diverse bruidsfotowedstrijden (Bruidsfoto Award, Best Wedding Picture Award, Gold Award B.I.P.P).

Ilona heeft de Fotovakschool afgerond en is aangesloten bij het British Institute of Professional Photography (B.I.P.P.)., een internationale fotografenfederatie. De federatie werd in 1901 in Engeland opgericht met als hoofddoelstelling het delen en uitwisselen van kennis onder de leden van de organisatie. Vanuit de B.I.P.P. ontving Ilona in 2007 de kwalificatie "Licentiate".

In de afgelopen jaren heeft Ilona haar eenmansbedrijf uitgebouwd tot een organisatie van professionele freelancers. In 2006 betrok ze een bedrijfslocatie met fotostudio, waar ze groepen tot ca. 25 personen kan portretteren. Naast fotografie voor particulieren heeft Ilona een groeiend aantal zakelijke klanten. In 2009 zijn we begonnen met de organisatie en fotografie van schoolfoto's geheel in "Ilona's stijl".

Ilona is een all-round vakfotograaf met bruidsfotografie als specialisatie. Haar ongedwongen manier van fotograferen herken je ook in het werk dat ze in de studio en voor zakelijke klanten verzorgt. Achter Ilona staat een moderne en professioneel ingerichte organisatie, die zorgt voor een hoge mate van service en betrouwbaarheid.

postheadericon Mijn weblog

2605-103743-9289_IH.jpg