postheadericon werkwijze studiofotografie

 

Tijdens de shoot fotograferen we de hele groep bij elkaar. Liever losse portretjes? Of toch liever bepaalde combinaties? Het kan allemaal en kost niets extra. Jullie hoeven je vooraf niet voor te bereiden op poses; Ilona laat jullie lekker je gang gaan en stuurt, waar nodig, hier en daar een beetje bij. De rest gaat vanzelf!

Na de sessie ontvang je een factuur voor het maken van de foto's. De afdrukken betaal je pas als je ze bestelt. Na een aantal dagen ontvang je van ons je wachtwoord. Daarmee heb je toegang tot de gallery met de foto’s. De gallery toont de 'ruwe' beelden. De foto's die jullie selecteren worden geretoucheerd, achtergronden die in beeld staan worden verwijderd en er wordt soms een iets strakkere uitsnede van de foto gemaakt.

Via deze gallery geef je aan welke foto’s we voor je af mogen drukken. Zodra je afdrukken klaar zijn, sturen we deze op of mag je ze bij ons op komen halen. De afdrukken reken je af met je pin of via de factuur die je erbij ontvangt.

NIEUW: VIEWINGS

Ben je bij Ilona in de studio geweest en kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze? Of zie je graag wat uitgewerkte voorbeelden van de foto's die van jullie gemaakt zijn? Maak dan bij het plannen van jullie sessie gelijk een afspraak voor een VIEWING. In onze viewing-room kijken we samen naar de foto's die gemaakt zijn en geven we advies bij het maken van een selectie. Maak NU nog een afspraak!

 

 

postheadericon Mijn weblog

2012-133950-0021_IH.jpg